Over Mij

Geboren in Nova Scotia Canada, Lori woont sinds 2012 in Nederland.

Zeer gewild als alt soloist op het gebied van opera en oratorio, zij is het meest bekend door haar interpretaties van de opera rolen La Zia Pincipessa in Puccini’s Suor Angelica en Lucretia in Benjamin Britten’s The Rape of Lucretia, en van de alt solos in Handel’s Messiah, het Requiem van Mozart, en Bach’s Mattheus Passie.

Het hoogtepunt van haar operatische carriere is haar tijd in het koor van de Houston Grand Opera met Richard Bado als chorusmaster en waar ze de grote eer had om onder het baton van Maestro Patrick Summers te mogen zingen.

Ze wordt gewaardeerd bij dirigenten voor haar grote klank, het is haar overtuigende emotionele interpretatie en connectie met de muziek die ervoor zorgt dat zij snel een favoriet wordt bij het publiek.

Als Lori niet bezig is met muziek dan is zij de trotse moeder van twee lieve dochtertjes Sophie en Colette en kun je haar vaak in de natuur vinden voor haar hardloop rondje.

Lori heeft een Bachelor’s Degree in Music (Voice/Opera) van Acadia University en een Graduate Professional Diploma (Voice/Opera) van de University of Hartford, Hartt School of Music.